پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت همسر آقای آقامحمدی شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد پزشکیان: انتقال پایتخت از تهران انتخاب نیست، اجبار است آیت‌الله مکارم‌شیرازی: برخی از بانک‌ها موجب افزایش تورم و فشار بر مردم شده‌اند مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصاد باید سریع حل شود وزیر دفاع: ایران و ترکیه می‌توانند الگوی اتحاد کشورهای منطقه باشند سپاه: تجاوز دوباره دشمن، پاسخی مرگبارتر از وعده‌های صادق خواهد داشت پزشکیان: کیفیت آموزش و روش‌های تدریس باید اصلاح شود لاریجانی: غرب نمی‌خواهد مذاکره واقعی کند / اسنپ‌بک مکانیسم خوبی نبود لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه

پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم

رئیس جمهور در نشست با جمعی از مدیران استان البرز تاکید کرد که استان‌ها باید بدون اتکا به مرکز و تهران با همکاری مردم سازندگی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 10
کد خبر: ۲۷۵۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ در جریان سفری یک روزه و با هدف بازدید از اقدامات قرارگاه اجتماعی استان البرز و ارزیابی میدانی طرح‌های توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار به البرز رفت و در نشست با جمعی از مدیران استان البرز تاکید کرد که با کمک مردم بدون اعتبار‌های آنچنانی می‌توان با کمک مردم سازندگی داشت و هر استان می‌تواند امکاناتی مانند مدرسه و مراکز تفریحی را با کمک مردم بسازد.

وی با اشاره به این‌که اعتبارات و بودجه دولت پاسخگوی تمام مطالبات استان‌ها نیست در عین حال یادآور شد که دولت در تمام استان‌ها مدرسه‌سازی را دنبال می‌کند و دولت با کمک مردم ناترازی‌ها را حل خواهد کرد.

وی هم‌چنین با بیان این که «یارانه‌ها به افراد کم برخوردار کمتر می‌رسد» خاطرنشان کرد که این مساله را باید عادلانه اجرایش کرد و اگر کسی بیشتر از سهم خودش استفاده کرد پولش را بدهد و همه مردم از یارانه‌ها استفاده کنند ولی این‌گونه نباشد که عده‌ای بیشتر بگیرند و برخی هیچ نگیرند. همه باید بتوانند از امکانات آموزش استفاده کنند.

پزشکیان گفت: ۱۵۰ میلیارد دلار یارانۀ برق، گاز و سوخت می‌دهیم، ما می‌خواهیم این رقم را به خود مردم بدهیم. به‌جای این‌که یک عده این رقم را بخورند و ببرند آن را می‌خواهیم به مردم بدهیم. اگر قرار است بخورند باید همۀ مردم آن را بخورند.

رئیس‌جمهور یادآور شد که در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل این مردم بودند که می‌جنگیدند. زمین را می‌کندند و سنگر می‌ساختند. پولی در کار نبود و مردم بودند. همه قدرت‌ها پشت عراق بودند ولی نتوانستند مردم ما را شکست دهند.

وی ادامه داد: الان هم اگر به مردم اتکا کنیم و دست به دست هم بدهیم هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را شکست بدهد و جلوی توسعه کشور ما را بگیرد. اسرائیل و آمریکا فکر می‌کنند که با ایجاد اختلاف می‌توانند در برابر کشور ما بایستند غافل از این که ما با کمک مردم در برابر تمام قدرت‌ها خواهیم ایستاد.

وی با اشاره به این‌که «کسانی که ارز ۲۸ تومنی میگیرند، رانت می‌گیرند و چشم بسته ۷۰ - ۸۰ کاسب هستند»، خاطرنشان کرد: در حال پیاده کردن روش‌هایی هستیم که این مشکلات را اصلاح کنیم و کشور را به گونه‌ای بسازیم که با استفاده از چشم انداز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب پیش برویم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پزشکیان البرز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار